E-Redovisning & Ekonomi AB
VEM ÄR JAG?
Jag heter Erica Lundgren, är utbildad redovisningsekonom och driver sedan år 2021 redovisningsbyrån E-Redovisning & Ekonomi AB.
Från att ha arbetat flera år inom detaljhandeln tog jag klivet och utbildade mig till redovisningsekonom.
Där och då var tanken med en ekonomiutbildning att arbeta vidare inom detaljhandeln, men som butikschef med ekonomiskt ansvar.  Visionen med utbildningen och mitt framtida arbetsliv ändrade sig ganska snabbt efter att jag intagit skolbänken, och jag fann ett nytt yrke som skulle komma att bli en del av mig och mitt liv. 
Jag har alltid älskat service, att ge kunder en fin upplevelse och bemötande, och att tillsammans känns samhörighet.
I dag får jag verkligen utlopp för det i mitt yrke, med en nära och lättsam kundkontakt där jag brinner för att leverera.
Efter min utbildning arbetade jag i flera år  på en redovisningsbyrå. Med tiden kände jag att jag ville och kunde leverera ännu mer, samtidigt som jag saknade den nära kundkontakten som jag som anställd inte alltid kunde känna fullt ut. Tankarna landade  därmed i att bli egen och
E-Redovisning & Ekonomi AB bildades.
Att starta upp E-Redovisning & Ekonomi AB är ett av de bättre beslut jag tagit och jag älskar att gå till jobbet,
få leverera till mina kunder och forma våra samarbeten tillsammans.
Att få ge service och känna det personliga där man kan vara sig själv med en lättsamhet men leverera ett noggrant arbete och samtidigt dagligen bli utmanad i yrket med nya frågeställningar och situationer som ska lösas, det gör att jag hela tiden känner utveckling och glädje i min roll och gör att jag kan leverera ännu bättre.
Mitt arbete är oerhört viktigt och seriöst, likaså min roll som konsult. Att min lättsamma personlighet speglas igenom från mig till mitt företag är mitt sätt att trivas i min roll och få sätta min unika prägel på byrån och dess kundkontakt. På så vis skapas ett lättsamt, roligt och tryggt samarbete mellan mig och mina kunder.
Jag ser fram emot att tuta vidare med E-Redovising & Ekonomi AB, med allt vad det innebär :)