VÅRA TJÄNSTER

E-Redovisning & Ekonomi AB erbjuder tjänster inom redovisning och ekonomi likväl till nya företagare som till befintliga.

Med en digital lösning blir överlämnandet av material och annat väldigt smidigt,
något som både kund och jag som konsult kan dra nytta av.
Men självfallet går det hederliga överlämnandet av pappersformat lika bra!
Läs gärna mer om de tjänster som erbjuds och tveka inte att kontakta mig om ni vill veta mer eller om ni har någon fundering.
Välkommen!

REDOVISNINGSTJÄNSTER

I Sverige är varje fysisk- och juridisk person som bedriver näringsverksamhet bokföringsskyldiga. Det innebär att alla företagare ska bokföra sina affärshändelser, kostnader som intäkter och ha styrkande underlag på varje affärshändelse.
Det finns ingen lag att man måste anlita en utbildad redovisningskonsult, utan man kan likväl göra det själv. Dock behöver man komma ihåg att man måste bokföra och hantera sin redovisning enligt de lagar, regler och skyldigheter som finns.
Det gäller att vara påläst kring de lagar och regler som är aktuella och följa den utveckling och de nyheter som löpande sker.
För många företagare blir detta ett extra moment som de varken har tid, lust eller ork med och då kan en god idé vara att anlita en utbildad konsult som sköter detta åt en.
Jag erbjuder dig som företagare hjälp med bland annat den löpande redovisningen. Jag bokför bland annat ditt företags transaktioner, fakturerar, gör lön, lämnar in deklarationer till Skatteverket och ger dig som företagare månatliga rapporter och  svar på frågor, bland mycket annat, allt enligt de lagar och regler som gäller.
I min flexibiltet hjälper jag dig som företagare med vad just Du behöver hjälp med och lägger upp arbetet efter vad som känns bäst för dig.

BOKSLUTSTJÄNSTER

När räkenskapsåret är slut är det dags för Bokslut och att knyta ihop säcken för årets transaktioner, och därmed visa ett resultat.
Men vad blev företagets resultat? Har du som ägare möjlighet till utdelning? Och i så fall hur mycket? Hur blir det med skatten?
Jag erbjuder hjälp att upprätta ett bokslut och att färdigställa allt däromkring som exempelvis upprättande och inskickande av Årsredovisning samt Bolagsdeklarationen. Jag hjälper helt enkelt till med att knyta ihop säcken, med allt vad det innebär.

Ekonomisk rådgivning

Vilka kostnader får man belasta företaget med? Hur fungerar det med friskvård? Kan man plocka ut pengar när lusten faller på? Kan man skatteplanera? Hur läser jag de ekonomiska rapporterna?
Ja frågorna kan vara många och variera i storlek. Jag hjälper er att reda ut de funderingar ni har så att ni får mer förståelse kring redovisningen och ert företags siffror.